Disclaimer

Persoonsgegevens

Uw gegevens kunnen worden verwerkt wanneer u gebruik maakt van het contactformulier. De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Uw naam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-nummer

Websitebezoek

Op deze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag. De informatie wordt gebruikt om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft daar ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Er is Google geen toestemming gegeven om via deze website de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Call to Action

Neem direct contact op met mr. Huigsloot!